Razlog je jednostavan a nije samo jedan, glavni je sačuvati sebe i svoju porodicu a čuvajući sebe čuvamo i druge oko nas.
Prvi je #ostani kod kuće, što manje izlazimo iz sigurnosti svog doma - bezbedniji smo, i mi u kući i drugi oko nas
Drugi je #pipači hleba, u našem narodu je usađeno da hleb mora da se pipne, stisne, omiriše a veoma često i lizne pre nego se izabere koji će se uzeti i staviti u korpu. Ne retko, pipač proba 5-6 vekni hleba pre nego li izabere pravu, a dešava se da se ispipa i deset vekni pre izabrane.
Kako bih vam pojasnio zbog čega su pipači opasni pogledajte i sledeći video, ujedno, shvatićete i kako se virus brzo raširi bez našeg znanja
Autor Zoran Petković
Prvi je #ostani kod kuće, što manje izlazimo iz sigurnosti svog doma - bezbedniji smo, i mi u kući i drugi oko nas
Drugi je #pipači hleba, u našem narodu je usađeno da hleb mora da se pipne, stisne, omiriše a veoma često i lizne pre nego se izabere koji će se uzeti i staviti u korpu. Ne retko, pipač proba 5-6 vekni hleba pre nego li izabere pravu, a dešava se da se ispipa i deset vekni pre izabrane.
Kako bih vam pojasnio zbog čega su pipači opasni pogledajte i sledeći video, ujedno, shvatićete i kako se virus brzo raširi bez našeg znanja
Ako ste bili strpljivi i odgledali oba videa i ako ste pametni, onda nema potrebe da bilo šta dalje objašnjavam.
Za one druge, ukratko, zaražena osoba prenosi zarazu dodirom ili svojim izlučevinama, ako zaraženi ispipa sav hleb svi će se zaraziti, ako ga miriše opet će ga zaraziti.
Autor Zoran Petković
Коментари
Постави коментар